googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Kom du ihåg?

Hitta fälgar till bil

 Lättmetallfälgar    Stålfælge
Nørdsøger til fælge
Sök däck

Låssatser, låsbultar med mera för aluminiumfälgar

Vi har ett mångsidigt utbud av verktyg och tillbehör till bilen. Om du behöver bultar och muttrar till dina nya, vackra aluminiumfälgar har du kommit på rätt plats. Vi har många olika att välja mellan, så du är mycket sannolikt att hitta exakt de bultar och muttrar du behöver för dina nya aluminiumfälgar.

Är det något du inte är säker på? Då är du mer än välkommen att kontakta oss på 070-300 062, skriva på salg@aluxperten.dk eller komma förbi vår butik i Skanderborg. Vi är alltid redo med professionell vägledning och råd när det gäller att välja legeringshjul, välja däck och hitta rätt tillbehör och verktyg.


Tillbehör och verktyg till bilen

På AluXperten hittar du allt i bultar, distanser, fälgringar, mittringar och verktyg för att underlätta reparationer och din vardag. Om du är för upptagen med att installera eller byta delar själv kan vi enkelt hjälpa dig, ringa 70 30 00 61 och höra mer om vad vi kan hjälpa dig med i vår verkstad. Har du varit med alla våra tillbehör i butiken och inte hittar exakt det du letar efter? Vänligen kontakta oss så kan vi se om vi kan hitta den åt dig, beställa hem den eller se om vi kan hitta ett alternativ till den produkt du ursprungligen kom efter.