• Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Personuppgiftspolicy: 

Personuppgiftsansvarig:
Aluxperten.se V/Ctstyling ApS


Vilken information samlas in?

När du som kund gör en beställning i vår webbshop lagras den information som anges i vårt system. Den insamlade informationen lagras i 5 år, eftersom bokföringslagen kräver lagring av redovisningsmaterial i 5 år.

Som registrerad har du alltid möjlighet till tillgång, och du kan invända mot en registrering i enlighet med reglerna i personuppgiftslagen. Det är inte möjligt att komma åt avtalet efteråt via vår hemsida. Om du vill få en ny kopia av kontraktet per år kommer du att kunna få en ny kopia av kontraktet gnom att skicka ett e-postmeddelande till salg@aluxperten.se


Om personuppgifter krypteras och i så fall hur

Loggstatistik används inte.
Personlig information lagras med lösenord och lagras i en databas.
Personlig information omfattar endast namn, adress, telefonnummer och e-post.
Personuppgifter överförs krypterade till företaget.

Vad kommer dina uppgifter att användas till?

Din information finns i vårt system för att vi ska kunna presentera dina varor för dig.
Däckbutiken lämnar inte ut registrerad information.

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Det innebär att vi kan komma att överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna när kassan är laddad, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som överförs behandlas i enlighet med Klarnas eget integritetsmeddelande.

Kan användaren korrigera/ta bort i sin information?

Detta är endast möjligt när du skapar en ny order.

Vem har tillgång till dessa data?

Endast anställda inom försäljning på AluXperten.se har tillgång till dina data.

Använda cookies

AluXpertens webbshop använder endast sessioncookies. Det vill säga så snart webbläsaren stängs raderas de automatiskt.

Ta bort cookies

Cookies kan tas bort genom att starta Internet Explorer och sedan gå under menyalternativet Verktyg. Välj Internetalternativ och välj sedan "Ta bort cookies". På så sätt raderas ALLA cookies från datorn.