googleads
  • Dansk
  • Norsk
  • Svensk
0
Finansering af dit køb

Kvalitet och säkerhet är vårt varumärke

Hos oss hittar du ENDAST kvalitetsvaror främst från Italien och Tyskland. Detta säkerställer att du som konsument får hög kvalitet och garanti för att det du köpt inte har farliga defekter.

Däck & fälgar  kan köpas för en billig peng, men som de flesta vet hänger pris och kvalitet alltid ihop. Våra skickliga inköpare har noggrant valt ut produkterna på vår webbplats, så att du som konsument kan vara säker på varor av högsta kvalitet.

Garanti när du använder vår fälgkonfigurator 

När du använder vår fälgkonfigurator ger vi dig garanti för att du får rätt vara. Om din bil däremot sänks rekommenderar vi att du kontaktar vårt säljteam INNAN du beställer dina nya däck och fälgar, så att du inte stöter på problem när du installerarde nya hjulen på din bil. Det är viktigt att du testar bilens fälgar innan du installerar däck.

Fälgar som har utrustats med däck tas inte tillbaka.
Fälgar som beställs utan användning av vår fälgkonfigurator tas inte tillbaka.

Vi ansvarar för montering och balansering i vår verkstad där vi även kan erbjuda montering av de inköpta däcken & fälgarna. I verkstaden hittar du ett showroom på ca 80m2 med ca 110 fälgar utställda, så att du kan se och röra vid fälgarna innan dubestämmer dig. Vi har dock inte alla modeller utställda i vårat showroom.

Om du har några frågor är du självklart välkommen att ringa +45 70 30 00 62 eller maila oss.